Солиден джакпот на стойност 14 673 лева спечели пловдивчанин в една

...
Солиден джакпот на стойност 14 673 лева спечели пловдивчанин в една
Коментари Харесай

Игрална зала в Пловдив даде поредната солидна джакпот награда

Солиден джакпот на стойност 14 673 лева спечели пловдивчанин в една от най-атрактивните игрални зали в Пловдив през днешния ден. В игрална зала  опциите за облага са обезпечени, като днешната поредна огромна премия го потвърждава.
Прочетете още


Всеки клиент може да се снабди и с лична потребителска карта, с която да натрупа още повече спомагателни
бонуси и облаги от двете колела на шанса.

Бонус играта „ Lucky Box ” в игралната зала изкушава както нови, по този начин и постоянни клиенти. Бонус играта се състои всеки вторник, четвъртък и събота.



Във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, се организират дневни томболи, които са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се усилва. 

Всеки понеделник и сряда и петък има „ Дъжд от мистерии ”, който дава на посетителите на игралната зала опция за продобиване на разнообразни и атрактивни суми.

Печалбите от томболите могат да бъдат видени на фейсбук страницата на  където всекидневно се разгласява настояща информация по отношение на идни игри и нови попълнения към игралната зала.

Промо игри и ежедневни
бонуси чакат гостите на , като за постоянните клиенти на игралната зала има още бонуси, както и бонус чекове.



Посетителите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в сектора. Ежедневните
бонуси и седмичните томболи са единствено част от изненадите, които казиното дава на своите гости.

Клиентите имат разполагаем и безвъзмезден бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни питиета. Обслужването на високо професионално равнище и приятелското отношение са обезпечени.



 е ситуиран в комплекс 7 points, намиращ се на булевард „ Санкт Петербург “ 131. Освен игралната зала, посещавайки обектите в комплекса можете да се възползвате и от безвъзмезден паркинг, а единствено на метри са ситуирани и най-атрактивните нощни заведения в града.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР